Професори з Кембриджського університету

Опубліковано: 22.04.2013, 14:56

У ГОСТЯХ ПРИРОДНИЧО-ГЕОГРАФІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ
ПРОФЕСОРИ З КЕМБРИДЖСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Традиційно велику увагу Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини надає залученню до навчального процесу провідних науковців України та світу. Так, нещодавно до читання лекцій для студентів природничо-географічного факультету були запрошені професори Кембриджського університету Браян і Маргарет Каллінгем, яких супроводжувала доктор біологічних професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Берегова Тетяна Володимирівна.

Зустріч делегації з Кембриджського університету

Під час зустрічі з колективом природничо-географічного факультету УДПУ відомі науковці в галузі фармакології прочитали лекцію на тему «Система природничо-наукової підготовки студентів в Кембриджському університеті». Слухачами відкритої лекції, яка відбулася в 210 аудиторії центрального корпусу, були не лише студенти ІІ-V курсів, але й викладачі, аспіранти та докторанти. По закінченню лекції аудиторія слухачів включилась у жваву дискусію, гостям було задано низку цікавих запитань.

Знайомство з аудиторією

Про систему природничо-наукової підготовки студентів
в Кембриджському університеті розповідає
професор Браян Каллінгем

Переймаємо передовий європейський досвід

Під великим позитивним враженням залишилися Браян і Маргарет Каллінгем від сучасно оформлених та оснащених науково-дослідних лабораторій університету, зокрема й лабораторії природничо-географічного факультету «Екологія та освіта» (наук. кер. доц. Г.Є. Гончаренко).

Передаючи шановним гостям сувеніри на згадку директор інституту Олександр Миколайович Коберник та декан природничо-географічного факультету Руслан Андрійович Якимчук висловили слова вдячності і сподівання на подальшу співпрацю.

Книга – кращий подарунок науковця

Сувенір від українських колег

Браян Каллінгем: «Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю!»


Наверх