Черкащина відкриває свої дива для іноземних студентів

Опубліковано: 10.05.2016, 11:59

За гідну участь у щорічному Географічному турнірі команда іноземних студентів з Туркменістану «Каракум» була відзначена профспілковим комітетом нашого університету поїздкою до одного з найдивовижніших місць України – пам’ятки природи Черкащини – Буцького каньйону.

фото 1

Буцький каньйон зустрів іноземних гостей з викладачами природничо-географічного факультету Валюк Вікторією Федорівною та Кугай Мариною Сергіївною свіжістю молодої зелені та квітучими схилами.

фото 2

Екскурсія була надзвичайно насиченою та пізнавальною. Місцевий краєзнавець Охріменко Юрій Лазорович відкрив таємниці походження каньйону та цікаві відомості з історії селища Буки.

фото 3

Студенти ознайомились з надзвичайно гарним водоспадом Вир, унікальними гранітними скелями, вік яких сягає 2 млрд. років, історією однієї  з перших в Україні ГЕС, подіями, що пов’язані з козацькими часами.

фото 4

Неймовірно мальовничі панорами каньйону стали чудовим фоном для сотень фотознімків учасників екскурсії.

фото 5

Завершальним акордом став пікнік «по-східному» на лоні прекрасної природи України.

Фото 6 фото 7

Іноземні студенти висловлюють подяку Профспілковому комітету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за надану можливість відвідати неймовірну памятку природи.

Буцький каньйон став для іноземних студентів справжнім відкриттям і справив на них неймовірне враження.

 


Наверх