Вітаємо кращих науковців факультету!

Опубліковано: 30.05.2013, 16:26

29 травня відбулася урочиста церемонія вшанування кращих науковців університету, на якій значну частину нагород отримали представники природничо-географічного факультету.

Доцент кафедри загального землезнавства та геології Осадчий Олександр Семенович, який є головою профспілкового комітету, разом з ректором університету Побірченко Наталією Семенівною відмічені нагородою за зайняте І місце в обласному етапі Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в 2012 році.

Вручення нагороди доц. Осадчому О.С. та ректору університету Побірченко Н.С.

Атестат професора кафедри географії та методики її навчання отримала доктор пед. наук Браславська Оксана Володимирівна. Вчене звання доцента цієї ж кафедри має канд. геогр. наук Кравцова Ірина Віталіївна.

Атестат професора отримала доктор пед. наук Браславська О.В.

Звання доцета отримала Кравцова І.В.

За досягнуті успіхи у науково-дослідній роботі та за багаторічну сумлінну творчу працю грамоти отримали: зав. кафедри хімії, екології та методики її навчання, проф. Совгіра Світлана Василівна, доц. Гончаренко Ганна Євдокимівна та викладач Подзерей Роман Вікторович.

За багаторічну сумлінну творчу працю грамоту отримала проф. Совгіра С.В.

Вперше в університеті проводився конкурс на визнання кращого молодого науковця серед викладачів і студентів.

У номінації «Кращий молодий науковець» перемогу здобув доцент кафедри загального землезнавства та геології Лаврик Олександр Дмитрович, «Кращим молодим дослідником» стала викладач кафедри біології та методики її навчання Люленко Світлана Олександрівна.

Нагородження «Кращого молодого науковця» – доц. Лаврика О.Д.

Кращим студентом-науковцем природничо-географічного факультету визнано Ганущака Юрія.
Приємно відмітити той факт, що ведучими свята були викладач кафедри біології та методики її навчання Дрозденко Галина Миколаївна та наш студдекан Патара Олександр.

Ведучі свята: викладач Дрозденко Г.М. та студдекан Патара О.

Від усієї душі зичимо міцного здоров’я, щастя, добра,
натхнення та нових здобутків у роботі й наукових пошуках.
Факультет пишається своєю науковою елітою!


Наверх