Захоплююча поїздка до Львова

Опубліковано: 02.11.2016, 13:52

21-22 жовтня студентами природничо-географічного факультету під керівництвом доцента Світлани Люленко та викладача Романа Подзерея була організована екскурсія до одного з найгарніших міст Європи – до древнього Львова.

1

Розпочалося знайомство зі Львовом з оглядової екскурсії Високим Замком. Якщо ви не бачили Високий замок, то ви не бачили Львова. Адже з глибини віків саме він вважався візиткою старовинного міста Лева. Романтичний парк, овіяний таємничими легендами та нестримною атмосферою свободи, з висоти понад 400 метрів розкриває всю красу та велич міста.

2 3

Продовження екскурсії відбулося центральними вулицями міста, на яких студенти мали змогу потрапили до дивовижного пам’ятника архітектури епохи Відродження – Італійського дворика, палацу Потоцьких, різних соборів та костелів.

4

Здійснюючи прогулянку затишними львівськими вуличками студенти відвідали пам’ятник українському генію, письменнику і поету Тарасу Шевченку, що розташований у центрі міста. Силует поета підноситься на фоні 12-метрової стели, названої «Хвилею Національного визволення».

5

Поїздка видалася захоплюючою, пізначальною та цікавою.

 

7 6


Наверх