Тов «Кролікофф» знову відкриває двері для студентів з УДПУ

Опубліковано: 27.06.2017, 8:13

Вже декілька років студенти УДПУ вивчають особливості кролівництва як галузі тваринництва в рамках навчально-польової практики з Географії світового господарства на прикладі потужного сучасного підприємства ТОВ“Кролікофф”, що в селі Іваньки Маньківського району.
Цей рік не став виключенням для студентів 32 та 33 груп, які під керівництвом доцента кафедри географії та методики її навчання Марини Кугай здійснили поїздку на дане найбільше підприємство в Україні з вирощування м’ясних порід кроликів.
ФОТО 1
ФОТО 2
Ферма побудована на основі французьких технологій, із застосуванням європейського обладнання, що не має аналогів в Україні. На підприємстві впроваджена комплексна механізація, автоматизація, комп’ютеризація всіх виробничих процесів: приміщення забезпечені регульованим мікрокліматом, автоматичною подачею води та кормів. На фермі нараховується 10 000 кроликів. Племінне поголів’я кроликів завезене з Франції.
ФОТО 4
ФОТО 3
Студенти ознайомилися із структурою комплексу, який складається з ферми з вирощування кроликів, селекційно-племінного господарства, комбікормового заводу, сучасного забійно-переробного пункту, власної логістики.
ФОТО 6
ФОТО 7
ФОТО 5


Наверх