Професійна орієнтація майстер-класу «практикум з хімії»

Опубліковано: 04.10.2018, 9:53

Інноваційною формою співпраці та профорієнтаційної роботи кафедри хімії, екології та методики їх навчання є проведення циклу лабораторно-практичних робіт «Практикум з хімії». Кожна робота здійснюється через різні форми і методи навчання.
3 жовтня організовано і проведено одну із таких робіт у вигляді майстер-класу в лабораторії органічної та біологічної хімії з учнями 11 класу Уманської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7–колегіум. Організаторами виступили доценти Вікторія Валюк, Наталія Горбатюк, співорганізатором – випускниця природничо-географічного факультету Вікторія Сулима.






Заняття були насичені лабораторними дослідами з поясненням найбільш складних для розуміння фрагментів відповідних тем для подальшого вивчення хімії учнями в школі. Учні мали можливість експериментувати в сучасних хімічних лабораторіях факультету, складати моделі органічних сполук, проводити хімічні досліди під керівництвом викладачів, студентів-хіміків та вчителя. Це дало можливість розкрити в учнів ініціативність, спостережливість, самостійність в прийнятті рішень, проявити науковий інтерес до хімії.
Запрошуємо учнів 7-11 класів, а також усіх хто по-справжньому цікавиться хімією на заняття з циклу лабораторно-практичних робіт «Практикум з хімії»!


Наверх