Міжнародний фестиваль арт-терапії

Опубліковано: 23.04.2019, 9:42

Психологи, педагоги, соціальні працівники, викладачі, студенти психологічних та педагогічних спеціальностей, спеціалісти у сфері управління персоналом, творчі особистості 19 квітня 2019 року взяли участь у Міжнародному фестивалі арт-терапії «Art-praktik інклюзія».


Представники природничо-географічного факультету на чолі із доцентом кафедри географії та методики її навчання Андрієм Максютовим відвідали майстер-класи провідних спеціалістів країни з різних видів арт-терапії.

За підсумками участі у фестивалі викладачі та студенти природничо-географічного факультету оволоділи техніками фототерапії, мандало терапії, лялько терапії, трансперсональної терапії, кіно терапії, маско терапії, ізо терапії, пісочної терапії, музичної терапії, ігрової терапії, сімейної арт-терапії та заново познайомилися із своїм тілом на майстер-класах з танцювальної та тілесної арт-терапії.


Учасники фестивалю мали змогу побачити і відчути на власному досвіді, як ефективно і екологічно працює арт-терапія та її техніки на практиці.


Наверх