Волонтерська діяльність першокурсників

Опубліковано: 13.09.2019, 8:49

Щороку до волонтерської діяльності на природничо-географічному факультеті Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини приєднуються десятки першокурсників (географів, біологів та екологів), і цей рік також не став винятком. Волонтери-початківці із студентської родини природничо-географічного факультету з перших днів нового навчального року активно включилися в роботу.

Під керівництвом досвідчених волонтерів вони намагаються змінювати світ на краще та допомагати людям. Перший візит здійснили до міськрайонної волонтерської організації «Разом», де займалися сортування пластикових кришечок, з яких виготовляють протези для наший бійців та захисників Вітчизни.

Волонтерські ініціативи студентства факультету розповсюджується на різні сфери людської діяльності – роботу з соціально незахищеними верствами населення (інвалідами, людьми похилого віку, дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування), миротворчу діяльність, на підтримку і розвиток благодійних проектів, соціальних програмах щодо попередження негативних явищ у молодіжному середовищі, екологічну безпеку населення, збереження культурної спадщини, історико-культурного середовища, пам’яток історії та культури, місць поховання, сприяють проведенню заходів регіонального значення, пов’язаних з організацією масових спортивних, культурних та інших видовищних і громадських заходів тощо.

Особливу подяку студентам-волонтерам 11 групи природничо-географічного факультету висловили співробітники благодійної організації «Разом» за високі моральні якості, активну громадянську позицію, патріотизм. Вони, не шкодуючи власних сил, здоров’я, коштів та часу, допомагають нашим військовим, які захищають українську землю та цілісність держави!


Наверх