V Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція

Опубліковано: 22.11.2019, 9:48

Вже стало гарною традицією на природничо-географічному факультеті проведення наукових заходів. Тому 21 листопада 2019 року на базі кафедри географії та методики її навчання і кафедри хімії, екології та методики їх навчання відбулася V Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція: «Інтеграція фундаментальних та прикладних досліджень в географічній, екологічній та хімічній освіті. Ініціаторами конференції стали науковці факультету.

Серед співорганізаторів наукового заходу були Інститут педагогіки НАПН України, Інститут агроекології та природокористування НААН, Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського та Міжнародна асоціація екологів університетів.
У ході конференції були обговоренні такі питання:
1. Наукові засади географічної, екологічної та хімічної освіти у ЗВО.
2. Досвід практичної екологічної, краєзнавчої діяльності та дослідної роботи з географії, хімії, біології у ЗОШ.
3. Інноваційні технології в географічній, хімічній освіті та екологічній діяльності.

Вступне слово до учасників конференції звернулася завідувач кафедри хімії, екології та методики їх навчання, д. п. н., проф. Світлана Совгіра, До виступу був запрошений декан природничо-географічного факультету, д. с.-г. н., проф. Валерій Миколайко, який зазначив, що в своїх здобутках наука завжди базувалася на наполегливій та кропіткій праці вчених, а у досягненнях завжди покладалися на активність дослідників.

Доцент кафедри географії та методики її навчання Олексій Ситник проаналізував тенденцію розвитку сучасної природничої науки на факультеті. На завершення всі учасники отримали збірники, сертифікати та багатий науковий досвід.


Наверх