Професійний поступ науковця факультету

Опубліковано: 28.02.2020, 10:40

До когорти успішних професіоналів України у літописі досягнень нашої держави ввійшли науковці нашого університету. Із однойменного видання, яке нещодавно вийшло з друку й популяризує наукові розробки та діяльність вчених України, можна дізнатись про активну професійну, наукову та громадську діяльність доктора сільськогосподарських наук, професора Валерія Миколайка.

Бажаємо Валерію Павловичу творчої наснаги, натхнення, здійснення своїх планів і задумів, подальших вагомих звершень на науковій ниві, не зупинятися на досягнутому і надалі створювати позитивний імідж нашого університету.

Загалом у книзі «Науковці України. Еліта держави» висвітлюється професіоналізм науковців, освітян, практиків, висока фахова майстерність українських вчених, які своїм розумом і самовідданою працею, долаючи труднощі, збагачують вітчизняну і світову наукову скарбницю.

Видання є свіжим джерелом знань та передового досвіду. Тут кожен з учасників може поділитися своїми напрацюваннями, досягненнями, новаторськими ідеями, нестандартним підходом до вирішення певних завдань.


Наверх