Інтеграція природничих дисциплін в НУШ

Опубліковано: 03.03.2020, 13:01

28 лютого на кафедрі хімії, екології та методики їх навчання проведено науково-практичний семінар «Інтеграція природничих дисциплін в Новій українській школі». Організатори семінару: кандидат педагогічних наук Віталій Гончарук та викладач-стажист Олена Кочубей.

Метою заходу було представлення сучасних методів та інноваційних знахідок щодо впровадження нових підходів у викладанні природничих дисциплін в Новій українській школі.
До семінару долучились викладачі, учителі загальноосвітніх шкіл Черкаської, Київської, Вінницької та Кіровоградської областей і студенти.

Під час семінару було обговорено такі питання, як особливості викладання екологічних дисциплін, хімії, географії, біології в закладах освіти; професійна підготовка науково-педагогічних кадрів для викладання природничих дисциплін у НУШ. З цікавою темою виступила вчитель-методист з Вишнопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Віра Дубик на тему: «Інноваційні підходи до викладання природничих дисциплін у НУШ». У межах семінару Оленою Кочубей було проведено тренінг «Професійна компетентність педагога».

На завершення семінару було визначено перспективи подальшої співпраці в цьому напрямку між університетом та закладами загальної середньої освіти. За участь у семінарі кожен учасник отримав сертифікат та програму.


Наверх