Семінар вчителів біології та географії

Опубліковано: 21.10.2013, 10:47

18 жовтня 2013 року на базі Юрківського навчально-виховного комплексу при Уманській РДА відбувся семінар вчителів біології та географії на тему: «Застосування інноваційних технологій на уроках біології та географії». Семінар проходив за участю викладачів природничого-географічного факультету, членів науково-методичної лабораторії «Інноваційних технологій навчання біології».

Доповідає канд. пед. наук, доц. завідувач лабораторії
«Інноваційних технологій навчання біології» В.І. Шулдик

Зокрема на семінарі з доповіддю на тему «Застосування інноваційних технологій на уроках біології» виступив доц. Шулдик В.І., з доповіддю на тему «Практичні роботи з біології як засіб творчого самовираження особистості» – доц. Красноштан І.В. і ст. викл. Гензьора Т.М. Обмінювались досвідом з організації та проведення практичних робіт з географії, що спрямовані на розвиток творчих здібностей учнів викладачі Запорожець Л.М. і Копієвська Т.М.

Відвідування відкритих уроків

Педагогічним досвідом з учителями загальноосвітніх шкіл
ділиться заступник декана з педагогічної практики, старший викладач Т.М. Гензьора

Викладачі мали можливість ознайомитись з презентаціями досвіду роботи вчителів біології та географії Дячук Н.В. і Франко Я.В., відвідати відкриті уроки вчителів та взяти активну участь у їх обговоренні.


Наверх