Вітаємо Казидуба Григорія Олексійовича!

Опубліковано: 05.12.2013, 7:00

Колектив природничо-географічного факультету сердечно вітає Вас – відомого професора та видатного науковця, зі славним 85-річним ювілеєм!

Все своє професійне життя Ви присвятили благородній справі – підготовці висококваліфікованих вчителів природничих дисциплін. Ваша невтомна викладацька та дослідницька діяльність тісно переплетені з найважливішими віхами в історії нашого навчального закладу, а притаманні людяність і доброзичливість стали запорукою глибокої поваги колег, вдячних учнів та студентів.

Властиві Вам різнобічні таланти, географічний світогляд і блискучі організаторські здібності особливо яскраво проявилися на посаді декана природничого факультету. Завдяки Вашим науково-педагогічним наробкам був закладений фундамент для формування сучасного викладацького потенціалу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

У день Вашого ювілею, шановний Григорію Олексійовичу, від усієї душі бажаємо міцного здоров’я, щастя, наснаги у подальшій творчій діяльності, благополуччя та процвітання Вам і Вашій родині!

З повагою, колектив природничо-географічного факультету.


Наверх