Романтичний тиждень до Дня святого Валентина

Опубліковано: 14.02.2014, 14:40

З 10 по 14 лютого на природничо-географічному факультеті проводилась святкова програма «Тиждень закоханих». Протягом цих днів було проведено ряд заходів, присвячених Дню святого Валентина. З 10 по 13 лютого проводився конкурс студентських газет на тему: «Чи знаю я, що таке кохання?» Думки сучасної молоді були надзвичайно цікаві, різноманітні та по справжньому чуттєві.

Кохання – це значить кричати на весь світ про це, коли знаєш, що слова зайві!

Кохання – це безодня: падаючи вниз, не знаєш що буде далі…

12 та 13 лютого проходила фотовиставка закоханих пар природничо-географічного факультету. Кожна з пар поділилась яскравими фотографіями з їхнього особистого життя.

 

Поряд з газетою знаходилася поштова скринька, у яку всі бажаючі опускали невід’ємний атрибут свята – валентинки. Після того, як скринька була наповнена, свою справу розпочала святкова пошта «Стріла Амура», яка розносила любовну кореспонденцію адресатам. При отриманні валентинки на обличчях студентів та викладачів з’являлись теплі та приємні усмішки.

14 лютого проходило «Романтичне голосування» для вибору Валентина та Валентини факультету, в якому взяли участь студенти, викладачі та лаборанти.

За результатами голосування переможцями стали, не студенти серед яких найбільш поширено це свято, а викладачі кафедри геології та загального землезнавства Половка Сергій Григорович та Половка Олена Андріївна. Переможці були нагородженні подарунками.

Святкування Дня Валентина на природничо-географічному факультеті пройшло дуже романтично, мило, приємно, навіть можна сказати у теплій сімейній атмосфері. Усі були у захваті!


Наверх