Екологічний семінар

Опубліковано: 25.03.2014, 10:07

21 березня з ініціативи співробітників науково-дослідної лабораторії «Екологія і освіта» організовано та проведено семінар-ділову гру «Управління та охорона водних ресурсів» в рамках міжнародного Дня води за участі викладачів кафедри хімії, екології та методики їх навчання та студентів ІІ курсу природничо-географічного факультету.

Екологічний семінарЕкологічний семінарЕкологічний семінар

Мета семінару полягала у акцентуванні уваги учасників до актуальних проблем водних ресурсів та необхідності збереження чистоти водних об’єктів. Завдання заходу включали: розгляд актуальних екологічних проблем водних ресурсів планети засобами ділової гри, доведення необхідності здійснення природоохоронних акцій щодо збереження чистоти водних ресурсів.

Екологічний семінарЕкологічний семінарЕкологічний семінар

Семінар-ділова гра передбачав виступи студентів у ролі: представника законодавчої влади, санітарного лікаря, агронома, біолога, географа, працівника комунального господарства, промисловості, хіміка, еколога, соціального психолога тощо. Кожен виступ супроводжувався використанням інноваційних методів та інформаційних технологій, пов’язаних із збереженням водних ресурсів та їх пропагандистсько-агітаційним супроводом.


Наверх