Дослідження легкої промисловості Умані

Опубліковано: 23.10.2015, 7:46

Однією з галузей міста Умань є легка промисловість, зокрема текстильна. В рамках фахової навчально–польової практики з Краєзнавства і туризму та Регіональної економічної і соціальної географії, студенти IV курсу під керівництвом завідувача кафедри географії та методики її навчання, доктора педагогічних наук, професора Браславської Оксани Володимирівни відвідали Уманську швейну фабрику.

фото 1Нещодавно підприємство «Уманська швейна фабрика» зареєструвала новий бренд під назвою «VIPLUI». Під цим брендом випускатимуться лінії жіночого та чоловічого верхнього одягу.

фото 2Продукція виготовляється з високоякісної тканини і фурнітури. На фабриці працюють кваліфіковані фахівці. Виробничі цехи оснащені обладнанням провідних іноземних фірм «Durkop» і «Brother». Все це дає продукції можливість гідно конкурувати і на світовому ринку.

фото 3В нижньому цеху викроюють тканину на виріб, а в верхньому зшивають та розгладжують виріб.

Фото 4Продукція швейної фабрики (жіночі та чоловічі жакети, пальта та інший одяг) «VIPLUI» переважно представлена у провідних країнах Європи (Німеччини, Франції, Італії, Чехії).

фото 5Студенти та викладачі природничо-географічного факультету щиро вдячні керівництву фабрики за теплий прийом і цікаву екскурсію.


Наверх