Конкурс плакатів до міжнародного дня запобігання експлуатації довкілля під час збройних конфліктів

Опубліковано: 28.10.2015, 10:00

26 жовтня на кафедрі хімії, екології та методики їх навчання під керівництвом професора Совгіри С.В. організовано та проведено конкурс плакатів приурочений до Міжнародного Дня запобігання експлуатації довкілля під час збройних конфліктів. Учасниками конкурсу стали студенти 1 курсу економічного факультету.
Мета заходу: привернути увагу до екологічних наслідків війни і важливості відмови від експлуатації і безглуздого заподіяння шкоди екосистемам в прагненні досягнення військових цілей.
Студентські роботи були оцінені викладачами природничо-географічного та економічного факультетів, працівником профкому УДПУ Ларисою Дерещук. Роботи, які зайняти призові місця показані нижче.
3

4

5

6

7

1

2

Інформація
5 листопада 2001 року Генеральна Асамблея оголосила 6 листопада кожного року Міжнародним днем запобігання експлуатації довкілля під час війни і збройних конфліктів.
Шкода, заподіяна навколишньому середовищу під час збройних конфліктів, призводить до погіршення екологічного стану Планети та її природних ресурсів, ставить під загрозу не тільки матеріальний устрій та безпеку людей, а й саме їх життя та існування цивілізації.
Захист навколишнього середовища може полегшити країнам вирішення завдань попередження воєнних конфліктів.


Наверх