Всеукраїнська Інтернет-конференція «Інтеграція фундаментальних та прикладних досліджень в географічній, екологічній та хімічній освіті»

Опубліковано: 12.11.2015, 14:19

12-13 листопада 2015 р. на природничо-географічному факультеті УДПУ імені Павла Тичини відбулася Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Інтеграція фундаментальних та прикладних досліджень в географічній, екологічній та хімічній освіті» за ініціативи кафедри хімії, екології та методики їх навчання та кафедри географії та методики її навчання.
Зважаючи на широкий спектр питань та важливість завдань конференції, до складу її організаторів ввійшли співробітники кафедри хімії, екології та методики їх навчання на чолі з проф. Совгірою С.В. та науковці кафедри географії та методики її навчання, якою керує проф. Браславська О.В.

2

1

Мета конференції – проаналізувати основні проблеми інтеграції та взаємодії фундаментальних і прикладних досліджень в географічній, екологічній та хімічній освіті, виявити специфіку антропогенного впливу на геосфери планети, обговорити передовий педагогічний досвід в галузі географічної та хімічної освіти, запропонувати нові шляхи вирішення екологічних проблем навколишнього середовища.

4

3

В он-лайн режимі спілкувалися представники з навчальних закладів Умані, Києва, Дніпропетровська, Вінниці, Мелітополя, Черкас, Миколаєва, Краматорська, Харкова, Глухова, Чернігова та Вітебська. У загальному у конференції взяли участь біля 60 представників різних регіонів України.

6

5

Проведення Інтернет-конференції дало можливість обміну інформацією і науковими результатами і буде сприяти налагодженню зв’язків між науковцями різних навчальних заладів, об’єднанню зусиль наукового співтовариства з розробки нових шляхів покращення стану навколишнього середовища та вирішення проблем географічної, екологічної та хімічної освіти в Україні.


Наверх