Майстер клас «Особливості використання інноваційних технологій навчання на уроках біології у профільній школі»

Опубліковано: 19.04.2016, 7:46

12.04.2016 року на базі Уманської загальноосвітньої школи відбувся майстер клас старшого викладача кафедри біології та методики її навчання Небикової Т.А. на тему «Особливості використання інноваційних технологій навчання на уроках біології у профільній школі».
фото1
У заході брали участь учні 10 класу, студенти V курсу природничо-географічного факультету, викладачі кафедри біології та методики її навчання, вчителі школи.
фото 2
Майстер-клас дав можливість показати на практиці використання фронтальних, групових технологій навчання під час вивчення теми «Профілактики бактеріальних захворювань». Студенти мали змогу реалізувати теоретично-методичні знання та вміння з методики проведення уроків біології у профільній школі на практиці під час аналізу уроку вчителя.
Така форма проведення занять створює проблемно-дискусійне поле, яке звільнене від однозначності та забезпечує бажану атмосферу відкритості думок, багатопрофільності оцінок, багаторакурсності в розгляді й інтерпретації інноваційного досвіду проведення уроків.


Наверх