«Вітаємо переможця»

Опубліковано: 27.04.2016, 16:41

У квітні 2016 року у Житомирському державному університеті імені Івана Франка проходила Всеукраїнська студентська олімпіада з біології.
21 квітня 2016 року у стінах природничого факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка відбулося урочисте закриття II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з біології.
Протягом трьох днів природничий факультет ЖДУ забезпечував проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з біології, на якій зібралася талановита молодь вищих навчальних закладів України, в тому числі природничо-географічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
Студент 41 групи природничо-географічного факультету Красноштан Василь Ігорович зайняв 3-е місце. Гордимося, що він був присутнім на кожному з етапів, а саме: теоретичному, практичному, комп’ютерному тестуванні. Вітаємо нашого студента за-зайняте 3-е місце у олімпіаді з біології. Побажаємо Василю творчості, натхнення та успіхів у досягненні нових наукових вершин.
фото 1
фото 2

Бажаємо успіхів!!!


Наверх