Літні навчально-польові практики – етап співробітництва

Опубліковано: 12.08.2016, 10:34

Керівництво природничо-географічного факультету та викладачі кафедри географії та методики її навчання і в літній період підтримують зв’язки з іншими навчальними закладами України.

За ініціативи к.геогр.наук, доцента кафедри географії та методики її навчання І.П. Козинської була організована зустріч викладачів, студентів і курсантів вищих навчальних закладів міста Кропивницького з представниками природничо-географічного факультету.

У середині липня, завершуючи спільну комплексну навчально-польову практику, наш університет, в черговий раз, відвідали студенти КДПУ імені Володимира Винниченка та курсанти Кіровоградскої льотної академії Національного авіаційного університету (ФМ КЛА НАУ). Місцем розбивки табору вони традиційно обрали територію агробіостанції університету.

1 2 3

Декани факультетів: к.с/г.н., доцент В.П. Миколайко та к.т.н., доцент А.В. Залевський (ФМ КЛА НАУ), а також наші колеги з Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка д.геогр.н., доцент О.В. Колотуха, к.п.н., доцент О.Л. Миргородська  обговорили можливості подальшої діяльності щодо розробки спільних туристських маршрутів та проведення комплексних навчально-польових практик й наукових конференцій.

4 5


Наверх