Участь викладачів кафедри біології та методики її навчання в конференції

Опубліковано: 11.09.2016, 10:05

6-7 вересня 2016 року викладачі кафедри біології та методики її навчання взяли активну участь в Науковій конференції молодих дослідників «Теоретичні та прикладні аспекти збереження біорізноманіття», яка відбулася на базі Національному дендрологічному парку “Софіївка” НАН України.
Відкривав Наукову конференцію молодих дослідників чл.-кор. НАН України, проф. д.б.н. Косенко Іван Семенович,який зазначив, що в своїх здобутках наука завжди базувалась на клопіткій, результативній діяльності вчених, а в досягненнях завжди покладалась на активність молодих дослідників. Оскільки, лише в результаті безперервності, наступності дослідної роботи можливо одержати важливий для людства результат.
фото1 (1)

Викладачі кафедри біології та методики її навчання блискуче виступили на секційних засіданнях конференції з доповідями на теми:
Семененко І.В. “Особливості насіннєвого та вегетативного розмноження інтродукованого виду Hibiscus syriacus L. в умовах Національного дендропарку “Софіївка” НАН України.”
фото 2
Скакун В.О. “Географічний розподіл видів роду Buddleja L.”
фото 3
Косар К.П. “Представники родуPrunus L. (Rosaceae Juss.) у садовому дизайні.”
фото 4
Андрієнко О.Д. “Історія інтродукції видів роду Amelanchier Medik”
фото 5
Учасники конференції мали змогу обговорити еколого-біологічні особливості досліджуваних родів, методи їх інтродукції та способи розмноження.
Результати конференції молодих дослідників опубліковано в матеріалах наукової конференції.
На завершення всі учасники отримали сертифікати та багатий науковий досвід.
фото 6


Наверх