Виїздний науково-практичний семінар з геоморфології

Опубліковано: 03.11.2016, 14:50

 29 жовтня на базі ЗОШ с. Буша Ямпільського району Вінницької області організовано та проведено виїзний науково-практичний семінар з геоморфології «Рельєф як результат взаємодії природних та антропогенних чинників».

DSCN5064 SAM_2676

Ініціатором заходу виступив доцент Олексій Ситник. У семінарі взяли участь студенти 2 курсу напряму підготовки «Географія».

SAM_2701 SAM_2688

Під час семінару розглядалася динаміка змін рельєфу окремих територій у результаті взаємодії природних та антропогенних чинників та визначалася туристична привабливість рельєфу. Були підняті питання: класифікації форм рельєфу земної поверхні і загальні відомості про сучасну вивченість рельєфу суходолу, форм рельєфу, що обумовлені екзогенними процесами, особливостей геологічної будови та рельєфу Ямпільського району Вінницької області, туристичної привабливості рельєфу Ямпільського району.

DSCN5062 SAM_2731

З метою практичного вивчення флювіальних та еолових форм рельєфу проведено екскурсію державним геологічним заказником «Гайдамацький яр», який знаходиться у долині р. Бушанка. Крім того, студенти мали змогу відвідати державний історико-культурний заповідник «Буша» та музеї Вінниці.

SAM_2795 SAM_2752

 


Наверх