Урочисте вручення дипломів випускникам ПГФ 2013 року

Опубліковано: 10.07.2013, 11:56

За доброю традицією напередодні Дня Конституції України 26 червня 2013 року, в актовій залі Уманського державного педагогічного університету відбулися урочистості, присвячені врученню дипломів спеціалістам і магістрам спеціальностей «Географія. Біологія», «Біологія. Хімія» та «Біологія. Практична психологія» природничо-географічного факультету.

На урочистих зборах з вітальною промовою виступив декан природничо-географічного факультету – доцент Якимчук Руслан Андрійович, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання в університеті та побажав їм зайняти гідне місце в житті, успішно реалізувавши себе в професійній діяльності.

Побажання успіхів і професійних звершень пролунали також від проректора з наукової роботи Ткачук Лариси Василівни, директора інституту природничо-метематичної та технологічної освіти, професора Коберника Олександра Миколайовича, завідувачів кафедр: професора Половки Сергія Григоровича, доцента Соболенко Любов Юліанівни, які вручили випускникам дипломи про повну вищу освіту, з яких 19 – з відзнакою.




Щирими напутніми словами на подальше життя та теплими побажаннями добра і щастя були наповнені вітальні слова куратора 53 групи Козинської Ірини Петрівни.

Свято супроводжувалося цікавою концертною програмою, яку підготували студенти молодших курсів та переглядом презентації з фотографіями випускників упродовж всіх років навчання в університеті.


Від імені усіх батьків випускників 2013 року зі словами вдячності до викладачів і побажаннями добробуту, достатку і творчих успіхів звернулася мати випускниці Півторак Надія Іванівна.

Слова щирої вдячності усьому професорсько-викладацькому складу факультету за високий професіоналізм та ґрунтовні знання, батькам і рідним за підтримку і розуміння висловила випускниця, яка закінчила університет з дипломом з відзнакою, брала активну участь у громадському житті університету та була активною учасницею студентського самоврядування – Мудрицька Юлія.

Яскравим дійством завершилось прощання випускників природничо-географічного факультету з рідним університетом. В блакитне небо здійнялося більше 80 кольорових кульок з потаємними побажаннями вихованців.




Дорогі випускники,
щасливого Вам старту у Вашій кар’єрі,
досягнень та перемог на життєвому шляху!
Віримо, що Ви будете гідно нести звання випускників
Уманського державного педагогічного університету,
а у своїх серцях на довгі роки збережете
повагу та любов до своєї
Альма Матер!


Наверх