Міс природничо-географічний факультет

Опубліковано: 14.04.2017, 8:13

12 квітня у актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулося дійство краси, грації та інтелекту конкурс «Міс природничо-географічний факультет».
Фото 1
Кожна з дівчат проявила свої найкращі якості, тому оцінювали їх було надзвичайно не просто. Конкурс складався із дефіле «Знайомство», дефіле в класичному стилі, дефіле у вечірніх сукнях, домашне завдання та конкурсу талантыв. Кожна з учасниць продемонструвала свій неповторний талант.
фото 2
фото 3
фото 4
Крім цього, для дівчат підготували конкурсне інтелектуальне завдання, в якому дівчатам задавались питання щоб ті могли продемонструвати свою ерудицію та освіченість.
фото 5
фото 6
фото 7
Знайомство із вісьма претендентками на звання «Міс природничо-географічний факультет» пройшло під запальні ритми музики, ефект від якої вони посилили не менш енергійним танцем.
фото 9
фото 8
На конкурсі талантів навіть скептичному глядачеві не було до чого присікатися, адже дівчата представили все: від співів і танців до гумористичних сценок.
фото 10
Окрім учасниць, своїми виступами публіку радували також: гурти Караван та Serbian Star , танцювали Каламанич Андрій та Топольник Ольга, співала Дєвєлєніва Вікторія.
фото 13
фото 11
фото 12
Фінальний вихід учасниць змусив глядачів прикривати очі долонями, аби не зіпсувати зір мерехтінням блискіток і різноманіттям кольорів на вечірніх сукнях. Після дефіле журі були готові оголосити результати (після того, як трохи потягнуть інтригу, звичайно).
фото 14
фото 15
Вперше за історію існування конкурсу «Міс природничо-географічний факультет» перемогу отримала надзвичайно талановита та чарівна студентка із Туркменистану Керімова Акджемал.
фото 16
Отож, відтепер на природничо-географічному факультеті будуть навчатися: Міс ПГФ та глядацьких симпатій Керімова Акджемал, Віце-міс Бучковська Олена, Міс грація Горбатюк Анастасія, Міс артистичність Пасічник Марічка, Міс привабливість Задояна Анна, Міс чарівність Ташбаєва Еланура, Міс досконалість Кистол Жанна.
фото 17
фото 18
Як точно зазначив начальник центру культури і дозвілля «Гаудеамус» Гекалюк Людмила Юріївна, а також член журі конкурсу «Міс природничо-географічного факультету звучить майже так, як Міс світу».
фото 19
фото 20
Отож, привітаємо нову Міс природничо-географічного факультету (а може в майбутньому – хтозна? – Міс світу) Керімову Акджемал і подякуємо організаторам та спонсорам за незабутнє свято весни!


Наверх