День відкритих дверей

Опубліковано: 28.11.2017, 8:08

24.11.2017 було проведено загальноуніверситетський День відкритих дверей. Ознайомитись з природничо-географічним факультетом прийшли 60 майбутніх випускників закладів загальної середньої освіти регіону (Маньківський район Черкаської області, Гайворонський, Добровеличківський райони Кіровоградської області, уманських загальноосвітніх шкіл №№ 3, 11, 14) та КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка».
Перед майбутніми абітурієнтами з презентацією природничо-географічного факультету виступила Вікторія Пєтух , студентка 32 гр., про особливості вступної кампанії, ЗНО 2018 року розповіла координатор з профорієнтаційної роботи факультету, викладач кафедри географії та методики її навчання Оксана Герасименко, про міжнародне співробітництво студентів університету, як запоруку успішної кар’єри в майбутньому, інформувала заступник декана з питань міжнародного співробітництва, викладач кафедри біології та методики її навчання Вікторія Скакун, про участь студентів природничо-географічного факультету в студентському самоврядуванні, організацію дозвілля повідомила студдекан Наталія Сидоренко, студентка 31гр.
В організації та проведенні заходу допомагали: викладач кафедри хімії, екології та методик їх навчання Олена Задорожна; інженер-програміст Геннадій Шепітко; студенти Валерій Клімов (43гр.), Вікторія Баранова (31гр.), Інна Рибачок (35гр.), Владислав Мельник (12 гр.); лаборанти: Аліна Кирієнко, Галина Кошевнюк, Ігор Шевчук, Анастасія Мудрик.
Учнів шкіл, випускників коледжу зацікавили спеціальності, за якими готують фахівців на природничо-географічному факультеті, тому що навчання на факультеті – це якісна ступенева освіта, програми академічної мобільності студентів, цікаві фахові практики, можливість отримати подвійний диплом, перспективи працевлаштування, військова підготовка, активне та цікаве студентське життя.


Наверх