Студенти природничо-географічного факультету ЗА МИР!

Опубліковано: 21.09.2018, 15:52

21 вересня студенти природничо-географічного факультету долучилися до заходів приурочених Міжнародному Дню миру. Ця подія двадцять п’ять років відбувається під егідою Генеральної Асамблеї ООН і покликана сприяти припиненню вогню та відмові від насильства, а також змусити людей не тільки задуматися про мир, але й зробити щось заради нього.
У рамках відзначення Дня миру, за ініціативи завідувача кафедри біології та методики її навчання І. В. Красноштана, викладачів кафедри Андрієнко О. Д., Поліщук Т. В., Небикової Т. А., Берчак В. С. та сприяння заступника декана факультету з виховної роботи Максютова А. О., студенти відвідали Волонтерський штаб «Разом». Волонтери штабу ознайомили студентів із буднями наших військових, зазначили їх основні проблеми і потреби, провели майстер-клас із плетіння захисних сіток, звернулися до молоді із проханням підтримувати людей, яких торкнулася війна і бути гідними та свідомими громадянами нашої держави.

На локації «Герої не вмирають» студенти наглядно побачили якою ціною Україні дістається мир і хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні.
Фото 2
На завершення заходу студенти продемонстрували як вони вболівають за свою Батьківщину і під час флешмобу «Ми за мир!» показали свої бажання бачити в Україні МИР та квітуче майбутнє.


Наверх