Студенти ПГФ долучилися до відзначення Дня Незалежності Туркменістану

Опубліковано: 28.09.2018, 10:51

27 вересня Республіка Турменістан відзначає свято Незалежності. Проведення заходів приурочених цьому дню стало гарною традицією в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, адже туркменська молодь є найбільш чисельною когортою серед іноземних студентів, що навчаються в університеті й, зокрема, на природничо-географічному факультеті.
Цього року студентська родина природничо-географічного факультету, за сприяння заступника декана з виховної роботи Андрія Максютова та голови студентського самоврядування Наталії Сидоренко долучилася до заходів приурочених цій події.
Координаторами заходу «Україна-Туркменістан – співдружність держав» виступили викладачі кафедри біології та методики її навчання Ігор Красноштан, Олена Андрієнко, Тетяна Небикова, Тетяна Поліщук, Вікторія Берчак, Світлана Люленко.
Студентська молодь із України та Туркменістану у формі флеш-мобу відобразила туркменський і український прапори як символ поваги до незалежності обох держав та вияв дружби, толерантності й міжнаціональних взаємин.


Наверх