Участь географів у міжнародній конференції

Опубліковано: 22.10.2018, 14:55

 У жовтні 2018 р. викладачі природничо-географічного факультету доц. Ситник О.І., доц. Кравцов  І.В., доц. Лаврик О.Д., доц. Безлатня Л.О., викл. Берчак В.С., викл. Дідура Р.В.  взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Мікроосередкові процеси в антропогенних ландшафтах» у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського.

Основними напрямами роботи конференції були:

  • Теоретико-методологічні засади вивчення мікроосередкових процесів
  • Мікроосередкові процеси в антропогенних ландшафтах
  • Мікроосередкові процеси як індикатори стану сучасних ландшафтів
  • Охорона навколишнього середовища і мікроосередкові процеси

З вітальним словом виступив проректор з науково-педагогічної роботи та освітньої іноватики Безуглий Андрій Іванович

Робота конференції розпочалася з доповіді зав. кафедри географії ВДПУ імені Михайла Коцюбинського доктора географічних наук, професора Денисика Григорія Івановича, на тему «ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРООСЕРЕДКОВИХ ПРОЦЕСІВ І ЯВИЩ».

В обговоренні мікроосередкових процесів в антропогенних ландшафтах у ході пленарного засідання взяли участь і викладачі кафедри географії та методики її навчання, зокрема, Ситник Олексій Іванович виступив з доповіддю «АНТРОПОГЕНІЗАЦІЯ МІЖЗОНАЛЬНОГО ГЕОЕКОТОНУ «ЛІСОСТЕП-СТЕП».

Кравцова Ірина Віталіївна доповіла про «ВИДИ МІКРООСЕРЕДКОВИХ ПРОЦЕСІВ В САДОВО-ПАРКОВИХ ЛАНДШАФТАХ».

За результатами роботи конференції її учасниками було обговорено мікроосередкові процеси в антропогенних ландшафтах і перспективи подальшої співпраці у напрямі проведення спільних наукових досліджень та заходів.


Наверх