Географія успіху випускників факультету

Опубліковано: 20.05.2019, 7:45

Днями, в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, за ініціативи викладачів кафедри географії та методики її навчання: канд. геогр. наук Ірини Козинської та канд. геогр. наук Любові Безлатньої відбулася зустріч викладачів і студентів з випускницею природничо-географічного факультету Вікторією Ставничою – фітнес-тренером, сертифікованим дієтологом Академії фітнесу України.

У зв’язку з підвищеним психоемоційним навантаженням, високою стомлюваністю, посиленням напруженості у всіх сферах діяльності людини і ускладненням екологічної ситуації, в сучасному цивілізованому суспільстві зростає усвідомлення значущості здорового способу життя. Турбота про здоров’я, підвищення життєвої активності стають невід’ємною частиною сучасної системи цінностей. Входить у моду гармонійний розвиток особистості. Повсюдно росте число людей, що прагнуть підтримувати хорошу фізичну форму і віддають перевагу розвиваючим видам відпочинку та правильного здорового харчування.

Мета зустрічі – в доступній формі донести знання про основні закони правильного харчування і їх застосування в повсякденному житті.

Своїм покликанням Вікторія вважає допомогу людям, які хочуть змінити свій спосіб життя, своє харчування. Вона поділилась з присутніми особистим досвідом в напрямку зниження ваги, налаштуванню правильного режиму харчування та здорових харчових звичок.

Зустріч пройшла продуктивно і цікаво, у затишній й невимушеній атмосфері. Вікторія порадила всім, просто зараз, зробити перший крок до правильного харчування, гарантованої стрункості, краси та здоров’я без зусиль!


Наверх