В добру путь!

Опубліковано: 08.07.2019, 13:03

На природничо-географічному факультеті 4 липня відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам 2019 року.

Зі словами привітання розпочав урочисті збори декан природничо-географічного факультету Валерій Миколайко.

Позаду безтурботні студентські роки, переживання з приводу успішного складання державних екзаменів – доросле самостійне життя радо відчиняє двері енергійній, творчій, креативній молоді. Довгоочікувана мить урочистого одержання дипломів нарешті настала.

Під час урочистостей багато теплих слів і щирих побажань почули на свою адресу випускники від керівництва факультетів, викладачів, запрошених гостей. Звертаючись до випускників, вони бажали молоді, аби отримані ними знання стали запорукою подальших успіхів і звершень, зичили творчої самореалізації та постійного вдосконалення у професійній діяльності.

Вручення дипломів на факультеті супроводжувалось святковим концертом, підготовленим студентами та випускниками.

Окрім довгоочікуваних дипломів, студенти, які виявили особливі успіхи в навчанні та брали активну участь в громадському житті університету, були додатково відзначені почесними грамотами.

Для випускників диплом – своєрідна перепустка в нове, цікаве, доросле трудове життя. Сподіваємося, що він дасть можливість молодим фахівцям вільно відчувати себе на українському та світовому ринку праці, а знання, які випускники отримали в університеті, стануть головним і основним інструментом для отримання гідного місця в житті.

Щиро вітаємо усіх випускників із успішним завершенням навчання! Бажаємо здоров’я, благополуччя, творчого натхнення, незгасаючої енергії та успіхів у всіх починаннях! Нехай Вам завжди у всьому щастить!!!


Наверх