Новорічне привітання екологами дітей Центру реабілітації

Опубліковано: 01.01.2020, 20:18

Напередодні новорічних свят, в рамках традиційної щорічної виставки альтернативних ялинок, організованих лабораторією «Екологія і освіта», викладачами кафедри хімії, екології та методики їх навчання та студентами першого курсу спеціальності «Екологія» відвідано Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Умань Черкаської обласної ради. Захід передбачав привітання дітей Центру студентами-екологами у вигляді авторської казки екологічного спрямування. Студенти вручили дітям солодкі подарунки та подарували альтернативні ялинки.

ДОВІДКОВО

Акція покликана не тільки попереджувати незаконне вирубування хвойних дерев, а й формувати громадську думку про «ялинкову» проблему шляхом пропаганди заміни ялинок та сосен композиціями з гілок хвойних дерев, що дозволить значно скоротити попит на живі дерева, зберегти життя багатьом лісовим красуням, на вирощування яких необхідно багато років і чималі кошти. Можна також поставити штучну ялинку чи зробити декоративні композиції із різноманітних матеріалів: текстилю, різнокольорового паперу, стрічок, прикрас, бісеру, гілок дерев, мушлів, ґудзиків та інших найнесподіваніших матеріалів.

Отож, не будьмо байдужими! Приєднаємось до Всеукраїнської акції «Не рубай ялинку!». Зробімо свій внесок у збереження природних багатств України!

 


Наверх