Ми українці!

Опубліковано: 05.03.2020, 12:48

4 березня 2020 року у читальному залі №1 Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся захід «З Україною в серці». Під час даного заходу учасники взяли участь у філологічної вікторині. В результаті, студенти ФСПО та природничо-географічного факультетів зарекомендували себе як знаючі, розумні та кмітливі представники молоді, які, отримавши знання під час навчання, можуть застосовувати та використовувати їх у житті.


Ми українці окрім мови маємо пам’ятати звичаї та традиції, любити, боронити від ворога рідні кордони, пам’ятати героїв, які віддали своє життя за нашу з вами свободу й оновлення країни. Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих, які згасли як зорі, поклавши свої голови за наше майбутнє.


Заступник декана з виховної роботи природничо-географічного факультету Андрій Максютов закликав молодь бути патріотами та плекає надію на те, що скоро настане довгоочікуваний мир, що ми обов’язково вистоїмо та переможемо всі негаразди.

Заступник директора бібліотеки Олена Усатюк звернулася із закликом ніколи не проходити байдужими повз могили, пам’ятники й обеліски, а завжди вклонитися пам’яті тих, хто боровся за нас, за наше життя і пам’ятати про героїв, які живуть разом із нами.


Наверх