ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

Опубліковано: 23.11.2020, 8:25

20.11.2020 року відбувся захист виробничої практики здобувачів вищої освіти ОС «Магістр».

Захист практики відбувався за участі провідних педагогів-практиків: С. В. Совгіри (завідувача кафедри хімії, екології та методики їх навчання), Браславської О. В. (завідувача кафедри географії та методики її навчання), О. І. Мельник (директора Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 Уманської міської ради) в режимі відеоконференції за допомогою платформи Google Meet (модератор ‒ старший викладач кафедри біології та методики її навчання Т. А. Небикова).

Про результати педагогічної практики звітували здобувачі вищої освіти, що навчаються за освітніми програмами: Середня освіта (Біологія та здоров’я людини. Хімія) – група з261о; Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини) – група з262о; Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) Психологія – група з264о.

Студенти поділилися досвідом роботи у закладах загальної середньої освіти, зазначили важливість практики у фаховому становленні. Вони відзначили, що адміністрація навчальних закладів, звернула увагу на їх достатній рівень предметної та методичної підготовки, що сприяло успішному вирішенню завдань практики.

Здобувачі вищої освіти висловили подяку керівникам та методистам, що забезпечували проходження практики та всім викладачам університету за ґрунтовну підготовку.


Наверх