Психічне здоров’я – запорука успіху.

Опубліковано: 27.05.2021, 9:37

26 травня відбулася гостьова лекція на тему: «COVID-19 – виклик для психіки» у форматі відеоконференції. Лектор Манько Юлія Олександрівна – лікар психіатр-нарколог Комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради, член асоціації КПТ психотерапевтів, сертифікований ЛГБТ консультант, консультант та провайдер ЗПТ, ознайомила присутніх з особливостями впливу COVID-19 на психічні стани людини.

Юлія Олександрівна здобувала другу вищу освіту в УДПУ імені Павла Тичини є випускницею природничо-географічного факультету. Вона переконана, що професія вчителя пов’язана з сильним емоційним та психологічним напруженням, тому під час лекції продемонструвала і тренінгові методики технік самодопомоги для подолання стресу.

Здобувачі вищої освіти та викладачі з цікавістю прослухали лекцію, де розглянуті питання щодо запобігання кризових психічних станів у повсякденному житті. Отримана інформація буде слушна для кожної людини у повсякденному житті та професійній діяльності.


Наверх