Підсумки комплексної географічної практики

Опубліковано: 06.10.2021, 11:39

З 20 вересня по 1 жовтня 2021 р. відбулася комплексна географічна практика студентів природничо-географічного факультету 42 групи ОП Середня освіта. (Географія. Біологія та здоров’я людини) під керівництвом д.пед.н. проф. Оксани Браславської, к.пед.н. Оксани Герасименко та викладача Людмили Озерової.

Комплексна географічна практика є невід’ємною складовою підготовки фахівців. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, набуття та удосконалення практичних навичок і умінь.

Під час комплексної географічної практики студенти не тільки закріпили теоретичні знання з фахових дисциплін, необхідні для формування їх світогляду, а й оволоділи методикою комплексних польових досліджень, навичками проведення географічних екскурсій, набули вміння організовувати роботу щодо вивчення природно-територіальних комплексів, охорони природи.

Здобувачі вищої освіти здійснювали спостереження за природними процесами, встановлювали закономірності та взаємозв’язки між різними соціально-економічними процесами в суспільстві.

У рамках проходження комплексної географічної практики студенти відвідали дендрологічний парк «Софіївка», краєзнавчий музей Умані, Торгові ряди, побудовані в 1780-1838 роках за фінансування графа Потоцького. Пізнавальним та цікавим етапом комплексної географічної практики студентів-географів стала екскурсія до Троїцької церкви в селі Пугачівка.

Майбутні вчителі географії набули нових вмінь та навичок, отримали найяскравіші враження і залишилися задоволеними отриманим під час практики професійним досвідом.

Бажаємо всім студентам подальших успіхів та досягнень у професійному становленні!


Наверх