ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВІДДІЛУ МІЖНАРОДНИХ ЗВ’ЯЗКІВ

Опубліковано: 20.12.2021, 8:10

16 грудня відбулась зустріч представників відділу міжнародних зв’язків Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини зі здобувачами вищої освіти природничо-географічного факультету.

Під час зустрічі начальник відділу Анастасія БОГУШ представила можливості та умови навчання за програмою подвійних дипломів у навчальних закладах Польші.

Програми подвійних дипломів – це спільні освітні програми українських і закордонних університетів, які дають можливість українським студентам одночасно проходити навчання за інтегрованими навчальними програмами у двох навчальних закладах різних країн та отримати два дипломи – українського та європейського університетів.

Під час зустрічі менеджер SELF INVEST Євген РИБАКОВ провів презентацію “Літні стажування в Німеччині”.

Під час неформальної зустрічі говорили про перспективи навчання за кордоном, літні школи, практику, стажування та інші міжнародні можливості.

Під час зустрічі студенти дізналися про:

  • актуальні можливості під час канікул;
  • поради та рекомендації щодо успішної участі в конкурсах;
  • участь в обмінних програмах;
  • індивідуальні можливості мобільності.

Усі охочі могли поставити будь-які запитання, а також дізнатися про закордонні навчальні можливості, які пропонує УДПУ.

Нагадуємо, що студенти можуть ознайомитися з актуальною інформацією про закордонні можливості на сайті природничо-географічного факультету за посиланням: https://pgf.udpu.edu.ua/navchannya-ta-stazhuvannya-za-kordonom


Наверх