Хто головний?

Опубліковано: 14.11.2013, 15:19

З 11 по 15 листопада в університеті проходив тиждень студента. Студрадою університету було створено ряд заходів, серед яких розважальна гра «Хто головний?» 12 листопада студенти природничо-географічного факультету були учасниками цього конкурсу. У заході приймали участь  команди хлопців та дівчат, до складу яких входили представники трьох факультетів: природничо-географічного, початкової освіти та фізичного виховання.

«Головне – це дружня студентська родина»

Обидві команди, як хлопців так і дівчат були дружніми та відстоювали право бути головним. Учасники демонстрували інтелект, почуття гумору, тим самим визначаючи кому належить першість у даній грі. Щоб перемогти, дівчатам доводилося задумуватися: що вони знають про світ сильної половини людства і як хлопці до цього ставляться? Хлопці, в свою чергу, повинні були зробити те ж саме щодо дівчат.

«А що воно таке?»

«Змагання змаганням, а підтримка – головне!»

Дуель чоловічого і жіночого світів ділилася на раунди, які складалися з бліцопитувань, різних конкурсів та ігор. Крім того обговорювалися теми, які хлопці та дівчата у присутності один одного не підіймають. Змагання тривало упродовж 5 конкурсів, де команди заробляли бали, і першість виборола команда дівчат, за що отримала солодку винагороду. Вітаємо наших дівчат за їхню кмітливість, а хлопцям хочемо побажати терпіння та перемог!

«Дівчачі посиденьки»

«Ось, хто головний!»

 


Наверх