КВН

Опубліковано: 15.11.2013, 11:26

13 листопада в актовій залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася відбіркова гра КВН “Кубок ректора”, темою якої були «Нано технології».  В грі взяли участь команди з різних факультетів, а зокрема і команда природничо-географічного факультету – «Позитивна реакція».

«Позитивна реакція»

«Звичайна ситуація в автобусі»

Всі учасники гри продемонстрували велику кількість цікавих постановок, жартів та оригінальний зовнішній вигляд. Команда природничо-географічного факультету дала змогу глядачам насміятися на декілька місяців вперед, а отже й продовжити життя на десяток років вперед. Було багато жартів про студентство, навчання, цікаві моменти в студентській їдальні та проживання в гуртожитку.

«Ми разом – це головне!»

«Найголовніше – підтримка»

За результатами гри «Позитивна реакція» набрала – 14.00 балів, зайнявши при цьому 4 місце, але головне не перемога, а участь у грі. Наша команда подарувала масу позитивних емоцій і це їхня перемога. Потрібно віддати належне глядачам, які активно вболівали та підтримували учасників команд. Перший тур гри КВН показав, що молоді команди мають великий потенціал та в найближчому майбутньому складатимуть гідну конкуренцію досвідченим гравцям. Тому бажаємо нашій молодій команді успіху, позитивних реакцій, емоцій!

«На кожне запитання є своя відповідь»

 


Наверх