ВЕСНЯНІ РОБОТИ ПРИРОДНИЧО-ГЕОГРАФІЧНОГО ФАКУЛЬТУТУ НА АГРОБІОСТАНЦІЇ УНІВЕРСИТЕТУ

Опубліковано: 18.04.2022, 12:47

Здобуття вищої освіти в УДПУ імені Павла Тичини на природничо-географічному факультеті має суттєву перевагу щодо інших факультетів – безпосереднє спілкування з живою природою. 

Окремою сторінкою в історії природничо-географічного факультету є функціонування агробіостанції, яка упродовж усіх років стала невід’ємною складовою й зараз залишається полігоном проведення навчально-методичної та науково-дослідної роботи викладачів і здобувачів вищої освіти.

Зважаючи на військовий стан, викладачі забезпечують надійний тил країни. 15 квітня 2022 року, за ініціативи декана професора Валерія Миколайка, весь колектив активно включився у проведення весняно-польових робіт на колекційних та виробничих ділянках агробіостанції. 

За кілька годин дружньої та продуктивної роботи (коллективом факультету було зібрано та прибрано торішнє сухе лисття та сміття, побілено бордюри) оновилася та набула нових обрисів територія агробіостанції. 

Робоча атмосфера склалася чудова, територія агробіостанції зусиллями колективу природничо-географічного факультету була підготовлена до весняного пробудження природи. Співробітники факультету отримали задоволення від корисної роботи на природі, її результатів, можливості поспілкуватися та підтримати один одного в такий не легкий для нас час!

Разом до перемоги!!!


Наверх