Попередній захист випускних кваліфікаційних робіт

Опубліковано: 20.04.2022, 9:56

18 квітня 2022 року на кафедрі географії та методики її навчання у онлайн режимі засобами відеоконференції Google Meet відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт на здобуття ОС «Магістр» заочної форми навчання зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія).

Результати попереднього захисту студентів-географів показали належний рівень відповідності досліджень вимогам до оформлення, змісту та структури роботи, визначення ключових положень. Члени комісії відмітили високі показники продемонстрованих презентацій, наукову і практичну цінність отриманих практичних результатів, одночасно рекомендувавши звернути увагу студентів на підготовку до виступу, регламент та презентацію слайдів до магістерської роботи під час основного захисту.

Окремі роботи студентів отримали зауваження та побажання щодо оформлення наукової літератури, використання сучасних, вітчизняних методик, технічного оформлення роботи. Зауважимо, що всі студенти мають наукові публікації; продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання.

Усі випускні кваліфікаційні роботи на попередньому захисті було оцінено позитивно та допущено до захисту.

Пишаємося нашими студентами і бажаємо успішного захисту та подальших наукових звершень.


Наверх