БЛИСКУЧА ПЕРЕМОГА ГЕОГРАФІВ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ НАУКОВИХ РОБІТ

Опубліковано: 21.12.2022, 11:30

Професія вчителя, викладача – надзвичайно відповідальна й, водночас, складна у емоційному відношенні. Вона не триває з 08.00 до 17.00 год упродовж лише робочих днів тижня. Вона триває все життя, кожної години і хвилини викладацького часу. Вимагає постійної роботи вчителя над собою, своїм удосконаленням і не лише у професійній діяльності, а й у тих досягненням, які має сучасне суспільство, наука.

Ми, викладачі, завжди пишаємося своїми студентами. Радіємо їхнім успіхам, прагнемо, щоб вони ставали успішними людьми, мали змогу реалізуватися у житті. Були самодостатніми й незалежними.

Інститутом стратегій інноваційного розвитку і трансферу знань був проведений Всеукраїнський конкурс наукових робіт в рамках реалізації міжнародного освітньо-наукового проєкту «Territory of innovations: best practices for sustainable development at the local level», в якому взяли участь 45 учасників – представників 32 закладів вищої освіти та наукових установ України (https://iidskt.org.ua/strong-pidsumky-vseukrayinskogo-konkursu-naukovyh-robit-innovatsiyi-dlya-vidnovlennya-ukrayiny-poglyad-molodi-strong/).

За результати конкурсу наукова робота здобувача вищої освіти 42 групи природничо-географічного факультету, ОП Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини) Таміли ОРАТІВСЬКОЇ на тему: «Інноваційний розвиток громади с. Коржова Черкаської області: вимога сьогодення» виборола ІІ місце і нагороджена дипломом ІІ ступеня.

Кафедра географії та методики її навчання, науково-педагогічний склад природничо-географічного факультету вітають Тамілу ОРАТІВСЬКУ та її наукового керівника – кандидата географічних наук, доцента кафедри географії та методики її навчання Ірину КРАВЦОВУ з перемогою.


Наверх