Співпраця географів зі стейкхолдерами – Гайворонською міською територіальною громадою

Опубліковано: 13.02.2023, 13:13

Сучасний стан освіти характеризується не лише особливостями діяльності закладів освіти, а й специфікою взаємовідносин з установами, організаціями та іншими особами, які можуть задавати вектор її розвитку. Важливу роль у сприянні інноваціям відіграє розбудова налагодженого партнерства закладу освіти зі стейкхолдерами, з керівництвом об’єднаних територіальних громад.

Упродовж тривалого часу колектив кафедри географії та методики її навчання підтримує тісні зв’язки з Гайворонською міською територіальною громадою Кіровоградської області, з закладами освіти та культури, які знаходяться на її території. Зокрема, доцент кафедри географії та методики її навчання Олексій СИТНИК та заступник міського голови Гайворонської міської територіальної громади Юлія ПОШЕНКО в рамках семінару «Теорія і практика публічного управління та адміністрування», організованого Регіональним центром підвищення кваліфікації Кіровоградської області, виступили із доповіддю на тему: «Туристичний продукт як розвиток територіальних громад».

Також Олексій СИТНИК взяв участь у проведенні лекційних занять та виховного заходу для студентів Гайворонського політехнічного коледжу (стейкхолдер ОП «Середня освіта (Географія. Біологія та здоров’я людини)» першого рівня вищої освіти, за спеціальністю 014.07 Середня освіта (Географія), галузі знань 01 Освіта/Педагогіка).

Виступ Олексія СИТНИКА на виховному заході «Гайворон на п’єдесталі (гортаючи сторінки історії)»

Під час виховного заходу студентам та викладачам коледжу були оприлюднені результати співпраці з закладами освіти й культури Гайворонського краю та дослідження його території науковцями кафедри географії та методики її навчання.


Наверх