«Сучасні підходи до викладання в Новій українській школі»

Опубліковано: 14.02.2023, 9:37

На сучасному етапі розвитку українського суспільства, модернізації системи освіти, введення нових освітніх стандартів значно зростає роль науково-педагогічного працівника як активного суб’єкта педагогічного процесу, підвищуються вимоги до його особистісних і професійних якостей, соціальної та професійної позиції. Нові принципи освіти вимагають від кожного працівника закладу вищої освіти високого професіоналізму, опанування та застосування сучасних педагогічних технологій і нових методів навчання майбутніх фахівців, бажання та вміння постійно вчитися й самовдосконалюватися, творчого підходу та раціоналізму.

11-12 лютого 2023 року професор Оксана БРАСЛАВСЬКА взяла участь у Всеукраїнській онлайн конференції з підвищенням кваліфікації «Сучасні підходи до викладання в Новій українській школі» відповідно до програми курсу: «Новації вступу до ЗВО у 2023 році. Інформаційно-комунікативна компетентність класного керівника», організаторам якого виступив Київський інститут післядипломної педагогічної освіти.

Під час конференції були розглянуті такі питання: 

  • Новації вступу до ЗВО у 2023році. Інформаційно-комунікативна компетентність.
  • Умови написання вдалого мотиваційного листа.
  • Актуальні питання дистанційної освіти: синхронна взаємодія, практичні інструменти, зворотний зв’язок.
  • Особливості в навчанні покоління Центеніалів.
  • TED-презентація: особливості створення, підготовки, секрети успішного виступу.
  • Принципи Академічної доброчесності. Об’єктивне оцінювання результатів навчання.
  • Інтерактивні технології для розвитку креативності.
  • Інформаційно-цифрова компетентність педагога.

До участі у Всеукраїнській онлайн конференції з підвищенням кваліфікації мали змогу долучитися науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, практичні працівники, докторанти, аспіранти, студенти та всі охочі, хто цікавиться сучасною освітою.


Наверх