Батьківські збори

Опубліковано: 28.11.2013, 16:12

У кінці листопада на природничо-географічному факультеті відбулися традиційні збори батьків першокурсників, за участю адміністрації, кураторів груп і викладачів, які викладають дисципліни для студентів І курсу.

Увага! Результати атестації!

Виступ заступника декана з навчальної роботи Валюк В.Ф.

На початку роботи із вітальним словом виступив декан природничо-географічного факультету – кандидат біологічних наук, доцент кафедри біології та методики її навчання Р.А. Якимчук. Про успіхи у навчанні першокурсників, рівень адаптованості до умов вищої школи доповіла заступник декана з навчальної роботи, кандидат хімічних наук. доцент кафедри хімії, екології та методик їх навчання В.Ф. Валюк. У своїй доповіді Вікторія Федорівнавідзначила найкращих студентів першого року навчання, а саме: Пастушенко Альону, Рак Анну, Лисенко Аліну, Котляра Юрія, Горенко Інну, Пінчук Ольгу.

Демонстрація нового відеофільму про факультет

Про враження від нової генерації студентів розповідає студдекан Анастасія Гребеннікова

Про заходи та події, які відбувалися на факультеті для першокурсників, розподіли заступник декана з виховної роботи І.В. Васильцова, студдекан Анастасія Гребеннікова та студент 5 курсу Юрій Слободянюк. Під час їхніх виступів відбувся прем’єрний показ відеофільму, у якому батьки побачили особливості студентського життя нашого факультету, навчальну та виховну роботу в аудиторіях, де навчаються їх діти.


Наверх