Знайомство з поезією Петра Поліщука

Опубліковано: 18.04.2014, 11:30

16 квітня 2014 року першокурсники природничо-географічного факультету мали змогу познайомитися з поетичною творчістю поета, члена Національної спілки письменників України Петра Миколайовича Поліщука. За організації Наукової бібліотеки в читальному залі № 2 пройшла неймовірно цікава та захоплююча творча зустріч з талановитим та життєрадісним поетом Черкаського краю.

Зустріч пройшла у вигляді дружньої бесіди зі студентами та гостями, на якій Петро Миколайович поділився особливостями свого творчого життя, ознайомив гостей з методикою написання поетичних творів, прочитав низку своїх віршів та подарував бібліотеці на пам’ять свої збірки.

За своє творче життя Петро Миколайович написав дванадцять збірок віршів та розпочав роботу над романом. Поетичні твори поета пронизані красою та коханням. У 2002-му році за поетичну збірку «Любосвіт» поет був удостоєний літературно-мистецької премії «Берег надії» імені Василя Симоненка. У 2006-му автор став лауреатом літературної премії імені Бориса Нечерди за збірку поезій «Май…„Софіївка“… Жасмин».

Щиро дякуємо Петру Миколайовичу
за подаровану красу і милозвучність слова та масу вражень.

Бажаємо Петру Миколайовичу творчих успіхів та натхнення.


Наверх