Майстер-клас безпека продуктів харчування

Опубліковано: 07.05.2014, 0:38

5 травня за ініціативи зав. кафедри хімії, екології та методики їх навчання, професора Совгіри С.В., доц. Валюк В.Ф., доц. Цимбалюк В.В., доц. Горбатюк Н.М., доц. Галушко С.М., доц. Гнатюк Н.О., викладача Подзерей Р.В., викладача Харченко О.Г., викладача хімії УФЧКЕПК Любченко В.В., викладача товарознавства харчових продуктів УФЧКЕПК Худолій В.П. відбувся майстер-клас «Безпека продуктів харчування».

У заході взяли участь студенти 2 курсу природничо-географічного факультету та студенти Уманської філії Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу (УФЧКЕПК).

«Що ми споживаємо у їжу?». Саме з таким запитанням звернулися викладачі-хіміки до студентів економіко-правового коледжу – майбутніх кухарів, кондитерів та технологів громадського харчування.

Майстер-клас безпека продуктів харчування

Співробітники кафедри хімії, екології та методики їх навчання
демонструють ряд небезпечних харчових продуктів

Майстер-клас безпека продуктів харчування

Дослід «Шкідлива шипучка»

Майстер-клас безпека продуктів харчування

Демонстрація шкідливості картопляних чіпсів

Майстер-клас безпека продуктів харчування

Перегляд документального відеофільму «Смертельна їжа»

У ході майстер-класу було проведено ряд дослідів на виявлення шкідливості різних продуктів, переглянуто документальний відеофільм «Смертельна їжа» та заслухані доповіді за напрямами: функціональна роль харчових добавок у технологічному процесі, харчові добавки в продуктах харчування або смертельна їжа, харчові барвники.


Наверх