Святкова кіновечірка до Дня студента

Опубліковано: 13.11.2014, 9:30

Життя студентів у всі часи було веселим і насиченим, особливо напередодні їх професійного свята, яке відзначається щорічно в багатьох країнах світу 17 листопада. Міжнародний день студентів був встановлений 17 листопада 1946 року в Празі на Всесвітньому конгресі студентів. В Україні цей день стали відзначати з 1999 року згідно з Указом Президента. Студентська рада природничо-географічного факультету з 10 по 18 листопада 2014 року разом зі студентською спільнотою також святкувала Міжнародний День студента. Активом студради нашого факультету було заплановано проведення низки цікавих заходів:
13.11.14. На одному подиху пройшла святкова кіновечірка. На початку вечора, на червоній доріжці запрошених зустрічали оплесками учасники свята.

А що ж за кіновечірка без кіно? Студенти напередодні відзняли невеличкі відеоролики відомих усім фільмів, головними героями  в яких були самі ж студенти. Кіноперегляд викликав бурю позитивних емоцій у глядачів, а усі «студенти-актори» отримали солодкого Оскара за блискуче зіграні ролі.

Також у програмі вечора були різноманітні конкурси на кінотематику. Подарунки за участь теж були тематичними. Головний приз – квитки на виставу Київського театру Візаві «Весілля за примусом», виграв студент 1 курсу Сергій. Сподіваємось після вистави він полюбить не тільки кіно, а й театр.


Наверх