Святковий концерт до Дня студента “Зірка + Зірка”

Опубліковано: 18.11.2014, 10:00

18.11.14. Силами творчих і талановитих викладачів та студентів в актовій залі нового корпусу був проведений святковий концерт під назвою «Зірка + Зірка». Розпочав вечір виступ Красноштана І.В. та дівчат з 11 групи, де він є куратором. Вони про дружбу гарну пісню заспівали і всім студентам її важливість показали.

Перейняли естафету чарівні викладач кафедри біології та методики її навчання Андрієнко О.Д. та студентка Сабахат, які присутнім вірш на туркменській мові з українським перекладом прочитали, чим всіх присутніх неабияк здивували.

Далі виступили молоді викладачі Васильцова І.В., Дрозденко Г.М. та студентка 24 групи Прокопчук В., що мов зіроньки вночі в яснім небі засіяли, українські попурі заспівали.

Тарногурська К.А. на концерті показала , що крім того, що може практичні викладати, може ще й пісню цікаво інсценізувати.

А для всіх тих хто сина має і хоче доньку мати викладач кафедри геології загального землезнавства Лаврик О.Д. зі студенткою 14 групи Литвин А. веселу сценку показали, щоб всі присутні знали, що попереду на них чекає, коли донька їхня виростає.

Смачелюк В.О. зі студентами 24 групи, де вона є куратором, усім присутнім танок з ліхтариками подарували, всі з цікавістю його переглядали

Але на цьому святкування не завершилось, адже настала черга глядачів відчути себе в ролі «Зірки». Ведучі запросили на сцену активних глядачів із залу і вони без підготовки показали імпровізаційну виставу. Вдалі жарти і цікаві знахідки аудиторія зустрічала сміхом і бурхливими оплесками. Усі учасники свята, за подарований настрій і позитив, отримали від студради факультету цікаві подарунки.

В кінці вечора на сцену запросили переможців огляду-конкурсу на звання “Краща кімната студентських гуртожитків». Приємно відмітити, що цього року призових місць було в двічі більше запланованих. За підсумками конкурсу. 3-тє місце вибороли кімнати – які отримали в подарунок від студради ПГФ, ручні пилососи-віники, нехай і надалі у кімнатах буде чисто і охайно.

Срібне 2-ге місце – зайняли кімнати – отримали набір склянок для соку, так як гарне місце зуміли заслужити, час уже гостей до кімнати запросити.

Найбільше балів за підсумками конкурсу і почесне 1-ше місце отримали кімнати. Тепер у них не тільки гарно в кімнатах, а ще й світло, бо в подарунок вони отримали настільні лампи.

Ось так, в цьому році студенти ПГФ відсвяткували своє професійне свято. Бажаємо всьому студентству здоров’я, натхнення, цікавих зустрічей, побільше приємних моментів і гарно скласти сесію.

 

 

 

 

 

 

 


Наверх