Розширюємо горизонти співпраці

Опубліковано: 13.05.2015, 11:09

У першій половині травня 2015 року низка співробітників кафедри загального землезнавства та геології відвідали геолого-географічний факультет Одеського національного університету (ОНУ) імені І. І. Мечнікова

Фото1

Під час цієї зустрічі були налагоджені ділові контакти у сфері навчання і науки з професорсько-викладацьким складом кафедри загальної та морської геології ОНУ імені І.І. Мечникова.

Професорсько-викладацький склад цієї кафедри провів співробітникам УДПУ імені Павла Тичини оглядову екскурсію до «Геологічного музею» ОНУ імені І.І. Мечникова

Фото2

Професор Чіпіжко О. В. і доцент Кадурін В. М. та інші викладачі поділилися поглядами на подальший розвиток співпраці у галузі вивчення природи Землі між двома кафедрами геолого-географічної спрямованості. Обговорювалися питання спільних публікацій у «Віснику ОНУ імені І. І. Мечникова. Серія Геологія і географія» на 2015 – 2016 роки та залучення професорсько-викладацького складу двох навчально-наукових установ України до проведення різних спільних наукових зібрань.

 

Така співпраця між навчально-науковими установами МОН є вельми продуктивною і корисною для обох вузів нашої держави та освіти в цілому.


Наверх